Hoe u uw Assamese Standard Saries

kunt krijgen Negen gazons van mooie gesponnen zijde is het meest gewaardeerde bezit van veel vrouwen in het hele land. Sarees zijn verbluffend en het bezitten van een is absoluut noodzakelijk voor een Indiase vrouw. Standaard sari’s zijn zelfs over de hele wereld zo prominent aanwezig dat zelfs mensen uit andere delen van de wereld hun geld investeren in deze mooie gordijnen.
[Lees ook: verschillende manieren om de oude Silk Saree van je moeder te gebruiken]

Traditionele sari’s hebben een andere eigen aantrekkingskracht en in een land zo divers als India, er is een verbazingwekkende verscheidenheid aan sari’s. Van zowel de gouden als de witte standaardontwerpster Saries van Kerala tot de Regal Kanchipurams, voor een saree -liefhebber, de opties zijn eindeloos. Een zo’n verbluffend mooie saree waar we het vandaag over zullen hebben, is van het land van thee-assam.
De Assamese Standard Half Saree
Een van de allerbeste standaard sari’s die in het land zijn ontdekt, is van Assam. Dit verfijnde stuk is toch nogal anders dan de negen grasvelden die je in het hele land hebt gezien. Het is echt een standaard half saree en niet zoals een volle negen meter. Dit juweel van Assam wordt een ‘Mekhela Chador’ genoemd en geloof het of niet, het is gemaakt van de zijde gecreëerd door een zijderups.
Het unieke van Mekhela Chadors is dat ze veel gemakkelijker te dragen zijn dan een typische sari. Ze lijken veel meer op lehenga’s, maar zonder de stijl die er normaal is. Uiteindelijk lijken ze ook als een sari, maar je zult echt het einde van de pallu kunnen zien. Mekhela Chadors zien er zo anders uit dat veel vrouwen ze ook zijn begonnen met het aannemen van ze als hun standaard bruids sari’s! Bekijk hun prachtige ontwerpen:

Wat maakt Mekhela Chadors anders?
Welnu, zoals we al zeiden, is de zijde waaruit deze mekhela’s worden gemaakt in de loop van TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt de tijd samengesteld en het is een van de belangrijkste industrieën waarop Assam gedijt. Er zijn drie verschillende soorten zijde die worden gebruikt om deze mooie ontwerpen te produceren. Laten we er nog veel meer over begrijpen:

[SC: Mediad]
Assam Silks: Muga, Pat en Eri
Er zijn drie belangrijke soorten inheemse wilde zijdes gemaakt in Assam – de Golden Muga, het witte pat en de warme Eri.

Muga zijde
Muga is gemaakt van de Silkworm Antheraea Assamensis die alleen in Assam wordt ontdekt. Deze zijde is vooral populair voor een glanzende structuur en duurzaamheid. Dit is een mooie zijde wiens structuur bij elke wasbeurt verbetert! Dus je zult nooit klagen over de kleur die vervaagt!
Hier zijn enkele geweldige Muga Silk Creations:

Eri zijde
De laatste evenals de zeldzaamste van allemaal is de ERI -zijde, die wordt gemaakt door Samia Cynthia Ricini. Deze zijde is zowel extreem zacht als warm en wordt voornamelijk gebruikt als sjaals en quilts SS Lazio Thuisshirt in verschillende delen van Assam. Onlangs is de zijde aangeboden aan veel ontwerpers voor promoties en hebben ze fascinerende stijlen met ERI Silk bedacht. Hier zijn er een paar:
[Lees ook: Star Saries]

Het probleem met deze mooie stijlen is dat de zijden markt in Assam niet in de schijnwerpers staat. De standaard sari’s die hier zijn gemaakt, zijn speciaal op hun eigen manier, maar mensen letten nauwelijks op. Er moeten promoties zijn die deze sari’s zullen helpen naar voren komen. Met nieuwe ontwerpers die om de andere dag betrekking hebben op de scène, is het cruciaal dat ze deze Montpellier HSC Thuisshirt zijde ook promoten en het zo prominent maken als alle andere sari’s die in ons land worden aangeboden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post