Black Friday Deals: Dan Mumford Mystery Tubes

Black Friday Deals
Het is tijd om een ​​reeks berichten te starten met Black Friday -verkoop van onze favoriete onafhankelijke artiesten, ontwerpers, kledingbedrijven en print op Demand -sites.
Ik zal individuele berichten aan elk van hen wijden, zodat je kunt lezen over de details van precies degene waarin je geïnteresseerd bent. Eén enkele post zou moeilijker te volgen zijn, omdat elke verkoper zijn eigen Black Friday -aanbiedingen heeft, met verschillende voorwaarden als voorwaarden. Maar het belangrijkste is dat ze niet allemaal tegelijkertijd de deals lanceren. In plaats van dezelfde post evenals opnieuw te bewerken, zal ik elk van hen in de schijnwerpers zetten, zoals ze terecht verdienen.
Dan Mumford Mystery Tubesthis Post gaat alleen over een van mijn favoriete illustratoren, Dan Mumford. Zijn Black Friday -deal begint op vrijdag 24e en gaat door maandag 27e. Hij biedt twee verschillende soorten buizen te koop, met een selectie van meer dan 50 prints. Sommige zijn lang uitverkochte stukken en enkele zeer zeldzame. Deze buizen zullen deze vrijdag om 13.00 uur UK/ 8 uur EST te koop zijn op dan-mumford.com.
Eén buis bevat 3 prints ter waarde van £ 50,00 van willekeurige aard. Ze zijn voornamelijk 18 ″ x24 ″ / A2, van een selectie van meer dan 40 prints. Deze omvatten zowel zeldzame als uitverkochte prints van de afgelopen jaren.
De tweede is £ 100,00 waard en bevat 8 willekeurige prints. Deze prints zijn 24 ″ x36 ″ / 18 ″ x24 ″ / A2 / A3.

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post