En de stippen, de stippen die ze niet stoppen

Een aantal van u stuurde me een link naar deze Patternreview-evaluatie (door Moss) van de Butterick 4790 Wrap-jurk. (Mogelijk moet u inloggen of deelnemen aan PatternReview om de evaluatie uit te checken – ik kan me niet herinneren.)

Houd alsjeblieft even stop en neem plezier in de pure, onvervalste opmerkelijk die deze jurk is, oké? Nee, echt, maar ook eveneen in. Ahhhhhhh.

Het is echt zo’n geweldige jurk, evenals ik schaam me om te stellen dat ik de mijne nog niet heb gemaakt. (Het is het niet begrip waar je de zakken kunt plaatsen die me tegenhoudt.) Evenals in de kosten Tijd opruimen De stitching Space Dit weekend heb ik gevonden dat ik minstens drie exemplaren van dit patroon heb (ik veronderstelling dat ik het was Op de verkoop van $ 1,99, geloven dat ik er echt moeite mee moet doen om het pocketprobleem op te lossen), dus ik heb echt geen excuus.

Ik had ook geen reden om de stikkamer op te ruimen, mits alle andere dingen die ik nu ideaal moet doen, maar het had die fase bereikt waar kleine kinderen zouden zwerven als verdwijnt zonder een trace (behalve, laat in De nacht, je kunt het lawaai van iemand vaak heimelijk horen met behulp van kostbare stitsende schaar om papier te snijden), evenals het me jeukt. Dus ik voltooide al mijn stikpatronen in bindmiddelen. Verwacht een foto wanneer ik mijn camera-batterijlader ontdek. In de tussentijd, terwijl u wacht, gaat u op de foto hierboven om de evaluatie van dit patroon uit te voeren.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Crowdsourcing kleur keuzesjuly 9, 2008
Prom Time (CIRCA 1989) 20 april 2007
Three Pocket-itemsJuly 13, 2009with 24 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post